Sačuvajte dragocjeni ritual zajedničkog doručka.

header-image

Dragi roditelji,

mnoge znanstvene studije potvrđuju koliko su redoviti obiteljski obroci, osobito zajednički doručci, važni za pravilan fizički rast ali i za emotivno zdravlje djece.

Ipak, svjedoci smo pretrpanih dnevnih rasporeda djece i odraslih u kojima nam ostaje sve manje vremena za zajedničke obiteljske trenutke i razgovore.

Stoga smo pokrenuli projekt društvene odgovornosti „Doručak je više od obroka“ kojim želimo, zajedno s vama, sačuvati ritual obiteljskih doručaka i njegovati jutra i razgovore kakva djeci trebaju.

Pročitajte stručne tekstove o važnosti zajedničkih doručaka za emotivan rast i razvoj djece, savjete kako smanjiti jutarnji stres i svakodnevno osigurati najmilijima tih prijeko potrebnih desetak minuta druženja i razgovora za obiteljskim stolom.

Dijeleći vlastita iskustva i savjete i vi možete potaknuti i inspirirati druge roditelje na male promjene u jutarnjim rutinama, baš kao što su to učinile obitelj Švajhler i obitelj Zuban iz Zagreba.

Postanite ambasador projekta „Doručak je više od obroka“, opišite vaša obiteljska jutra kroz priču, fotografiju ili video i pošaljite nam ih e-poštom na adresu zajednickidorucak@hr.lactalis.com

Na ovim stranicama možete pronaći i smjernice i recepte za zdrave obiteljske doručke.

Vjerujemo da projekt „Doručak je više od obroka“ može postati pokret -  zajednički pokret roditelja za jutra kakva djeca trebaju!